Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Ügyfélszolgálat

Tel.: +3670-220-2091

Ajánlott partnerek

medenceshop

Japán traktorok, Idea Traktor Kft.

idea-traktor

mososzer

 

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Fizetési megoldás

Falmatrica felhelyezése

 

FIGYELEM

FONTOS INFORMÁCIÓK!

 Mielőtt nekifogsz a felragasztáshoz, kérjük, hogy alaposan olvass el minden információt, mert a helytelen felragasztás miatt a fal károsodhat.

Az átvivő fólia hosszú távon elviszíti tapadó képességét, ezért  miután a matricát megkaptad, érdemes minél hamarabb felhelyezni, ne várj vele túl sokat.

Ezért rendelésedet is így időzítsd!

A matricát ne tedd ki túlzott hőhatásnak! 
(radiátor, kályha, kandalló)

Használati útmutató:

A dekor három részből áll:

-      legalsó általában fehér az a hordozó papír

-      középső színes az a dekor fólia (minta)

-      a legfelső átlátszó,(áttetsző) átvivő fólia

 Dekor felhelyezése:

- Próbáld a díszítendő felületre a még szét nem szedett dekorációt! Jelöld meg a sarkait halványan ceruzával, amit a munka végeztével leradírozhatsz!

- Terítsd a matricát egy sima asztalra úgy, hogy a minta és az áttetsző fólia legyen felfelé! Egy SIMÍTÓ illetve egy tiszta ruhaanyag segítségével simítsd fel erőteljes nyomással az áttetsző fóliát a mintára úgy, hogy simán, légmentesen illeszkedjen a hordozó papírra!
 

 - Ezek után fordítsd meg (most az alsó papír legyen felül) és  lassan és óvatosan húzd le a hordozó papírt minél élesebb -180 fokos szögben úgy hogy a minta az átvivő fóliára hiánytalanul átragadjon! Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át az átvivő fóliára, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból. Megbontani mindig a rövidebb oldalánál célszerű!  Nagyobb mintáknál elég, ha csak megbontod és a felragasztást követve fokozatosan választod szét!
 

    - Helyezd a szétbontott dekorációt a rövidebb oldal sarkainál megjelölt helyre, és lassan, az alsó részénél eltartva fokozatosan haladva-kifeszítve simítsd fel a felületre! Puha rongy segítségével nagyon erős nyomással masszírozd fel csak a mintát a falra a kellő tapadás érdekében mindaddig, amíg a minta légbuborékoktól és gyűrődésektől mentes lesz!
Az átlátszó fóliát, ahol nincs minta ott nem kell odasimítani, mert azt úgy is el kell távolítani, és feleslegesen tapad oda a falhoz!

- Óvatosan, nagyon lassan, fokozatosan, minél élesebb-visszahajtott 180 fok-os szögben, akár a falhoz is simítva távolítsd el az átlátszó fóliát! Ha véletlenül egy-egy motívum nem tapadt át a díszítendő felületre, csak gördítsd vissza, és erősen nyomd fel újból.

    -  Ha lejött teljesen: Tiszta újjal finoman -óvatosan simíts fel az éleknél is a végső  erős tapadás érdekében!

HA EZEK UTÁN SEM VAGY BIZTOS A FELRAKÁSBAN,AKKOR KÉRJ FESTŐDTŐL  SEGÍTSÉGET !!!!

Bízunk benne, hogy falmatricánk elnyerte tetszésedet és legközelebb is üdvözölhetünk web-áruházunkban.

 

 

 

 A matricák meszes falfelületre nem jól tapadnak, ezért kérjük, hogy kerüljétek az ilyen felületet. Ilyen esetben ajánlott egy próbaragasztást készíteni, nem látható helyre. Csak sima jó minőségű falfelületre ragasszátok fel, mert az ebből adódó esetleges reklamációért, károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Festett falfelület esetén csak beltéri falfestékre ragadnak a minták. Pergő, nedves, laza állagú felületre a falmatrica nem tapad! Az átlátszó applikáló fólia a nem megfelelő falhoz is hozzátapad és leszedi, az is előfordulhat, hogy a falmatrica sem tapad fel megfelelően! Például a vastagon glettelt, csiszolt és nem tisztított, nem mélyalapozott falak esetében, a festék alatt porréteg marad, ezért a falat helyenként leszedheti az applikáló fólia. Frissen festett falra ne ragasszátok, a matrica feltétele előtt várjatok kb. min. 2 hetet, hogy jól megszáradjon a felület. Téli, nyirkos időben, min.3 -4 hét javasolt. A festés olyan, mintha megszáradt volna, de ez csak felületi száradás, ilyenkor a festék még nem éri el a megfelelő keménységet.  Frissen festett falat is portalanítsátok, a jó tapadás érdekében. A nem megfelelő felület előkészítése is rossz tapadást eredményezhet. Vásárlás után minél hamarabb ajánlott a matricát feltenni (1 hónapon belül), mert az idő múlásával az applikáló fólia tapadása gyengülhet, így hosszabb idő után, nehezebb leválasztani a hordozó rétegről.

Más felületre is fel lehet ragasztani, mint üveg, fa, fém felületek. A felületek legyenek por és zsírmentesek, az üveget, fémet, fát, mossátok le alkoholos üveg tisztítóval, hogy a tisztítószer se maradjon ott. A felületek legyenek simák, mivel az alapanyag nagyon vékony és minden szemcse meglátszik alatta. Kérjük, hogy felrakás előtt legyetek mindig körültekintőek.

 

Szakszerűtlenül előkezelt vagy vizesedett, nedves falakról a festék a gyenge tapadás következtében leválhat. Sajnos erre semmilyen garanciát nem tudunk vállalni! A nem alaposan tisztított felületről leváló matrica miatt, nem tudunk felelőséget vállalni. Hibás felhelyezés miatt, az okozott károkért felelőséget nem vállalunk. A matricákat mindenki, a saját felelőségére vásárolja meg, és ragasztja fel, ezért a gyártó felé semmiféle követelést és kárigényt nem nyújthat be.

Ha a festés lemosható festékkel történt! A lemosható festék olyan összetevőket tartalmaz, amely a felület könnyed tisztítását teszi lehetővé, ezáltal nem csak a kosz de a matricák sem tapadnak a felülethez. Ilyen felületre ne ragasszatok matricát, mert nem fog rá tapadni. Ebből eredendő károkért felelőséget vállalni nem tudunk, mert nem a matrica rossz, és nem tapad kellően, hanem a felület nem alkalmas rá! Hanem vagytok magatokban biztosak, akkor kérjetek ingyenes mintát, szívesen küldünk egy borítékban.


Ha a festés Platinummal történt! Ebben az esetben javasolt a Platinumhoz kapható selyemfényű fedőréteg felvitele, mert ezzel a fedőréteggel éri el a festék a megfelelő keménységet, hogy falmatrica, tapéta ragasztása után az átlátszó fólia visszaszedése ne szedje le a festéket a falról. Ha nincs a fal lekezelve a fedőréteggel, nagyobb a valószínűsége, hogy a festés megsérül. Ha a falon már több réteg falfesték van, ez is megnöveli annak kockázatát, hogy az átlátszó fólia visszaszedésénél a festés megsérül.

 

Webáruház készítés

Figyelmeztetés