Hírlevél
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Fizetési megoldás
  Termék részletek
  


  Klinet K2 PRO zsírtalanító

  Klinet K2 PRO zsírtalanító
  • Klinet K2 PRO zsírtalanító
  890 Ft

  Választott színed: Válassz egy színt!

  Autós és ablakmatricák felragasztásához ajánljuk a Klinet K2 PRO zsírtalanító pumpás sprayt, meggyőző eredményeket nyújt az üvegfelületek zsírtalanításánál. Ezért tökéletesen alkalmazható ha a matricát üveg vagy fémfelületre ragasztjuk.

  Részletek

  Nem csak matricák felragasztásához ajánljuk. Használata biztonságos minden felületen! Gyorsan és csíkmentesen párolog. A zsírtalanítót lehet használni, szélvédő tisztítására is kívül, belül. A szélvédő belső felületére a rakódott fátyolos zsíros részeket tökéletesen tisztítja, nem maszatol. Ezen kívül alkalmazható polírozás előtti zsírtalanításra. Könnyen eltávolítja a polír és ragasztó maradványokat.

  Adatok
  Használat 
  kültéri, beltéri
  Cikkszám
  FL578113
  SZÍNHELYESSÉG
  A színskálában szereplő színek tájékoztató jellegűek, a színek a valóságban eltérhetnek, azok helyessége nagyban függ a monitor beállításodtól! Kérésre ingyenes színmintát biztosítunk!
  Leírás
  Tedd egyedivé, elegánssá és divatossá autódat az általunk készített kültéri matricákkal! Az autós matricával nem csak egyedivé, de biztonságosabbá is teszed autódat, mert látják, hogy gyerekek is utazhatnak a gépjárműben. A többi autós és kamionok is jobban vigyáznak olyan autóra, amelyen gyermekek tartózkodhatnak. Hívd fel az autósok figyelmét te is! Egyedi méretet is kérhetsz!
  Kiegészítő termékek
  Vélemények a termékről
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!További vélemények és vélemény írás
  Webáruház készítés

  Figyelmeztetés