Hírlevél
  Termékajánló
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Fizetési megoldás

  Termékek


  Beszólt, elástam Férfi póló, világos pólóra
  Beszólt, elástam Férfi póló, világos pólóra

  Színes pólóink digitális textilnyomtatással készülnek. Rendkívül tartós, nem töredezik és nem fakul, sötét színű termékekre is tökéletes, mosható, szárítható és vasalható. Legnagyobb előnye, hogy a sötét színű pólókra is kiváló minőségben tudjuk vele a fényképeket és a különböző színátmenetes grafikákat felvinni. A nyomat minden esetben tartós, nem fakul és a megfelelő mosási instrukciókat betartva évekig hordható a póló.

   

  Alapanyag hiány miatt egyes Fruit of the Loom póló méreteket Gildan pólóval helyettesítünk!
  (a póló számozása eltérhet, de a póló mérete a táblázatban szereplő mérettel megyegyezik) 

   

  férfi mérettábla

   

  Egyedi póló készítés a Falmatrica-lakásdekor Shop-ban. Ha nem találod amit keresel, kérj ajánlatot. Rendelj egyedi feliratos pólót.

  Kérlek ellenőrizd a mérettáblázatot, mivel egyedi pólókról van szó, a termékeket megrendelés után gyártjuk le, ezért a pólókat méret hiba miatt cserélni nem tudjuk!


  Vélemény írása a termékről
  Név
  E-mail cím
  Üzenet
  Értékelés

  Vélemények a termékről
  Átlagos értékelés
  1
  Vida Terézia
  2020.04.30 19:42
  A termékről még nem tudok véleményt alkotni, mert a kézbesítés most történt. DE! A hozzáállás, amit a Lakásdekor, mint cég véghezvitt, ritka kivételes volt. A tegnapelőtt regisztráltam be hozzájuk x néven. Az elutalt összeg y névről történt, egyéb szállítási címre, ami ma, a délelőtti órákban megérkezett, úgy, ahogy kértem. További kérésem volt egy jókívánság cetli a csomagba helyezése volt, az sem maradt el. Mindeközben a megrendelés és szállítás folyamatáról tájékoztattak. Gördülékenyen, gyorsan zajlott a vásárlásunk. További sikereket kívánok munkájukhoz!
  Webáruház készítés

  Figyelmeztetés